Sunday, 1 January 2012

1/1/2012

ASSALAMUALAIKUMWARAHMATULLAHIBAWAROKATU ........
haii 2012 , awaakk apee khabarr ?? HIHIKK <3
apee ? intro ? hahahaha ! EEYA , 16 , KAJANG ..
wahh wahh , iteww dh besar niyy !! .. besar okay , bukan TUA . muahh sikit <3

New Year kali ni , EYA berelationship .. last year pon same lhh , ehh no no ! tak nak ungkit langsung pasal last year ,dia dh pergi main2 jauh2x .. and dia pergi tak kembalii ..

Muhd Hafiz , ..itu lh name dia , picture sang jejaka kat atas too .. dia lh gule gule hati sy sekarang , tahun ni dia ambik PMR . huhuhu , GOODLUCK untk dia , ..tapi nanti dia dh nak balik asrama , huhu . memalam karang dh tade kwan nk chatting , .. mesti rindu dia nanti , and agak2x dia rindu kitaa tk ehh ? hehehe ... EYA nk edit edit belogg ni sikit lahh , nk letak gamba dia . tapii , EYA bengap edit niyy , acane ?? hahaha . tape lahh slow slow , and awak awak ? even pic awk tade dlm blog saya , tapi pic awak ade dlam hati and diary personal saya , hehe ..

Apa AZAM korang ? , EYA dh ade azam , 4 dh dilistkan , tnggal nk dilaksanakan jee .. nak tahu kee ?
HAHAHAHA ! tk nk lahh ckap , t korang gelakk . tapi itu lah azam EYA . kenyataan , hehehe ..

Awak tamo nakal2x taoo 2012 ,

No comments:

Post a Comment