Wednesday, 18 January 2012

awak kenapa call saya ??

mcm tahu tahu je sy rndu awk kn sayang ? ceritanya brbunyi sebegini . mase tngah shok shok buat maths smbil dgar lagu melalui my gule gule hati . phone lhh . haha . ttbe lagu tah ape tah brkumandang .tgok no mcm kenal and mcm tk percaya . si kekasih lama aku call . ohh , mcm tahu je aku rndu kt kau sayangg , . tapi apa sbb kau call aku ? kau rndu aku juga ke ? and knapa bhsekn diri kau tu " lagi ... and knapa kau ckp kau tade awek ? kau tade awek ke ? sejak kita putus tahun lepas ? kan dh kenapa call aku ? kenapa ? ... hati aku ni masih tk dpt lpaskan kau . then klau kau dh call aku . mulee lhh . klau bolee aku tk nk contct kau tp sumpah ! jauh sudut hati aku . aku nk balik nan kau . tapi sokayy , aku percya pada jodoh ALLAH .. wlaupun slme bpe mane kita tk cntct . klau kau dtakdirkan untk aku . aku akn dpat kau . klau tade aku yakin Allah pasti ada jodoh yg lebih baik untk aku .

No comments:

Post a Comment