Saturday, 21 January 2012

awak . saya minta maaf . saya ada sebab . saya tk rela tapi terpaksa ,

kenapa eh . aku akan tinggalkan org yg sayang aku tapi sntiasa ingin brsama nan org yg tk sayang aku . tapi kes  kau . aku tk nk tnggalkan kau . aku terpaksa bukan rela . dh lh kau hadiahkan aku rantai . lagi buat aku rasa besalah . cantik sngat rantai tu sayang . aku hargai sngat-sngat . pertama kali org hadiahkan aku bende yg aku suka . tapi . aku tk nk kau ingat aku materialistik . ylh . spanjang cuti aku mane topup kan text kau . aku bukan org cm tu . aku nk kau tahu . aku sayang sngat nan kau . aku minta putus bukan sbb rela . aku cuma tk nk kau lost dlm study . lau kau fom 2 tape . or fom 4 .aku dh pena kene . dn aku tk nak kau kene . itu je . aku ingat buat sementara ni . kita tk couple tp akhir tahun ni couple alik . tp kau dh tulis kt status kau single kan ? aku tk mngaku lagi kt org kita dh putus . tapi ..... hurmmm . :(

sbenarnya . sbb utama aku minta putus . aku dh fobia ditinggalkan . aku nanti kau yg minta putus . biarlh kuar dari mulut aku sendiri yg aku nk putus walaupun aku sendiri tak rela . wlaupun aku sndiri yg minta putus . hati aku sedih . tapi aku tk nk nangis . wlaupun dh mengalir . aku tahan . kau tahu kn sayangg . tadi pon pergi kursus . dkat skolah kau pula uhh . aku asyik ingat kau je . kan best dpt jumpa kau kan . aku tk puas jumpe kau hari tu . tapi tk sngke cepat sngat kau mengaku kt status kau single . aku ingat bila kau focus study . aku pon nk focus study . wlaupun tade exam besar tapi ade somthing yg perlu aku buktikan kt daddy nan mama . tapi kenapa cpat sngat ngaku single haa ?

tahu tk . sblm aku rapat nan kau sayang . aku jrang senyum , jrang ketawa . sbb rindu ex aku tuu . tapi sbb kau . aku dpat normal life aku balik . kau ibarat doktor aku . lau kau pergi , sape nak rawat aku ?

I LOVE U pendek -'-

No comments:

Post a Comment