Friday, 22 June 2012

camp

hola :) . sbenarnya eeya pon tak tahu nk buat ayat ape ni . bnyak eeya nk share . hoho -,- . okayh * haritu 18 - 20/6 eeya pergi camp . mmg tension laa . camp kan . tukar baju kene cepat . mandi kena cepat . mcm2 . dh name pon camp kan . mase kat camp tu . ade laa rasa nk balik laa . tak suke laa . cm2 . tapi bila hari nak balik tu . rasa sedih pula . huhu . biasa laa . bila dipikir2 . itu laa pengalaman yg paling manis *masak dlm buluh , mcm2 laa . and camp ni juga buat org lbih berdisplin . dan membuatkan suara eeya jadi rock yeahhh ! . HAHAHA . 3 hari 2 malam , selama itu laa eeya tk text dia lgsung . tapi dia selalu text eeya walaupun dia tahu eeya tak bole reply . haha . sukee . *salah satu cabaran nk tahu dia sayang eeya or tak . hehe . wlau pape pon . eeya sayang dia sngat2 . eeya harap dia akan mnjadi yg terakhir buat eeya . AMINN . -,- ....................