Tuesday, 4 June 2013

No Title


Haloha ;)
Assalamualaikum !
sedar tak sedar, dh 4 June kan. hari ni pula birthday abang. Alhamdulilah . harap-harap , semuanya berjalan lancar dalam hidup dia . Amin . heeee :') .
Okay , awak umur brape ? saya 17 . actually tak sampai lg pun . bulan 9 baru 17 . haa , tak kesah laa . hehehe . okay alang-2 dh masuk bulan June . org-2 mcm sebaya mcm saya ni . kena fikir pasal masa depan . ye la . korang nak gi mana lepas SPM ? terus kerja ke ? sampai bila-? soo , korang nak kerja apa ? waiter ? promoter ? seriously , tahun lepas saya kerja jadi promoter . seksa sangat . dan gaji pun tak rasa . so , awak awak . alang-2 sekarang kerajaan dh banyak bagi kemudahan kat kita . ptptn laa , bla bla laa , hahaha , so naikkan usaha korang . usahakan untuk memperoleh keputusan cemerlang dalam SPM . dan boleh dapat biasiswa . InshaAllah . dan kalau SPM cam tak okay , is okay lh . sambung STPM . mcm kedua-dua kakak saya , dua-dua sambung form 6 . huuuu ~ . saya ? hmmm . nak lain dari lain . hehehe . just pray to Allah . Okay gais , nampak tak kat atas gambar tuu . hari ahad keluar dengan dia , hehehehehehehehehe . have fun sangat . Alhamdulilah . hahah :D . dan terserlah pula sifat malu dia . alahai , seronok juga dapat pakwe malu-2 ni .hehehe , okay comel kay . fair yg saya pegi ni semua private college , gila apa , duit nak cekau mana ? tp tidak mengapa , nampak tak tuu , banyak dapat bag . haha . sedia maklum akan hobi pelik saya . heheheee :') . but gais , mungkin antara korang rasa yg study dkat private college ada kelas la ape kan . tp , kita study untk apa ? untk dapat ilmu kan ? untk berjaya kan ? untk jadi kaya kan ? soo , fikir-2 kan . okay gtg . much loveee :-*