Tuesday, 28 May 2013

Kem Kebangsaan :)

Assamualaikum, malas actually nak update blog. hahaha XD . tp kena rajinkan diri supaya blog ini tidak lh berhabuk. ya kan ? ya kan ? hehehehe :p . okay nampak tak title yg di atas tuu ? nampak gah bukan ? hehehehehe , mungkin bagi kamu kamu pnah wakil antarabangsa gitu . tp bg saya hanya lh mampu peringkat kebangsaan . tp ada yg menjadi kemusykilan bagi saya , kenapa ada peserta dari vietnam , filipina dan thailand . apa maksud semua ini ? hahaha . well bukan nak bongkak , tp nak say Alhamdulilah , bangga juga lh . hehehe , ini akan jadi kem terakhir saya untuk tingkatan 5 ni , haishh , iye lahh , SPM dik oii :3 . kali ini kena ikut cakap daddy , dh banyak kali membantah , kali ini kena menurut . hehehe . actually , nak update banyak gambar lagi , tp pu yau lahh . nanti bersepah dekat google . gila mak --' . apa-apa pun , biar lah semua ini tersemat di dalam hati . hehehehe . for Aida , Asri , Syed , nice to know you !! . psst , nak tahu ? diorg semua form 4 tp besar dari saya . okay pendek itu comel ? hahahha :p . XD .

gonna miss Kem Bulan Sbit Merah sempena festival belia peringkat kebangsaan .